Een nieuw tuinontwerp, zonder zorgen. Wij zetten uw ideeën om in uw droomtuin.

Bent u toe aan een nieuwe tuin? Of is uw tuin nog niet aangelegd bij de koop van een nieuwbouwhuis? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij helpen u graag aan uw droomtuin. Tijdens een oriënterend gesprek bespreken we alle mogelijkheden.

Tuin met overkapping en kunstgras

Wij zijn een luisterend oor

Voor het ontwerpen van uw tuin houden we rekening met uw wensen, het budget en de grootte van de tuin. Ook hebben wij een portfolio van ons werk mee, waar u rustig door heen kan bladeren om u te laten inspireren. Van tuinverlichting, tot de vlonder en van de schutting tot aan een pergola.

We houden rekening met uw wensen, maar zullen naar eigen inzicht u ook adviseren. Zo kan u optimaal genieten van het eindresultaat.

Altijd een goede visualisatie met een ontwerp vooraf

Als we al uw ideeën en wensen op een rijtje hebben, kunnen wij aan de slag met het tuinontwerp. We maken voor u een overzichtelijke plattegrond, zodat u een goed beeld krijgt van hoe uw tuin eruit komt te zien.

Punten die aanbod komen bij het ontwerpen van uw droom tuin

  • Vrijblijvend gesprek
  • Wensen bespreken en moodboard bespreken
  • Inmeten van de tuin en bodem controle
  • Plattegrond
  • Feedback rond op het ontwerp
  • Finale design
Afspraak maken

Wilt u ook zo graag heerlijk kunnen genieten van een prachtige op maat gemaakte tuin? Ontworpen en gerealiseerd door echte professionals? Wacht dan niet langer en neem contact op met Reijm Tuinaanleg.